COLINAS DEL LIMONAR

PROYECTO DE URBANIZACION



EN TRADUCCION

Trabajo
Dirección
Población
Provincia
Promotor
P.E.M.
Estado
Superficie

Proyecto de ejecución
"Colinas del Limonar"
Málaga
Málaga
Ayuntamiento de Málaga
--
No se interviene en la obra
616.000m2

El Sector d'Actuació "Colinas del Limonar" es troba situat en uns terrenys on la seva ordenació té la funció de tancament de la trama urbana de la zona Nord del Litoral-est de la ciutat, entre la Ronda est i la zona consolidada del Limonar, amb la qual cosa es completa la zona d'eixample pel Nord prevista en el PGOU de Màlaga.
Topogràficament, es tracta de terrenys amb una morfologia abrupta, amb fortes pendents que, amb un tractament adequat d'urbanització resultarà apta per al seu ús residencial d'alt nivell, per el seu emplaçament a la ciutat i per les seves excepcionals vistes. Es troba atravessat pels rierols Toquero i Mayorazgo, per als que s'han redactat projectes específics d'endegament.
Algunes xifres: 616.000 m2 de sòl a urbanitzar, 3 milions de m3 de terres a moure, 50.000 m2 de murs de contenció, 147.000 m2 de vials, 17 Ha de parcs, 117.000 m2 de sostre edificable.
L'ordenació és bàsicament residencial unifamiliar, envoltada de grans espais verds, amb una urbanització d'alta qualitat. Tots els desnivells topogràfics i tancaments de parcel la es construeixen amb murs de pedra, que configuren un element fonamental de l'estètica de l'ordenació. També conté un àrea residencial de caràcter plurifamiliar de baixa densitat, al sud-oest del sector.